Golden Brand Margarine introduceert nieuwe ‘2 sticks’ verpakking

Golden Brand Margarine introduceert nieuwe ‘2 sticks’ verpakking

23-03-2016

Golden Brand Margarine introduceert nieuwe ‘2 sticks’ verpakking

Het blijft zo nog langer vers en is makkelijker in gebruik door de vorm van de sticks en de handige gewichtsindeling van 1tbs op de wikkel. Met de “NEW LOOK, MORE FLAVOR” is het product ook romiger en heeft het een vollere smaak. De verpakking heeft ook een modernere look, volledig in lijn met andere internationale merken. N.V. VSH FOODS wordt hiermee de eerste producent en exporteur van margarine in stick-vorm binnen de Caricom. In Amerika wordt margarine het meest in sticks-verpakking op de markt gebracht. Suriname is één van de vijf Caricom lid-landen waar margarine en boter worden geproduceerd. 

Golden Brand margarine is geschikt voor het koken en bakken van cake en koekjes. Het is 100% plantaardig, cholesterolvrij, transvetvrij en verrijkt met vitamine A en D₃. Het komt verpakt in doosjes van 227g met elk twee losse sticks. U kunt dus één stick gebruiken en de tweede stick vers verpakt bewaren. 

Directeur Marlon Telting is trots. “Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze investering wederom een stap hebben gezet om onze marktpositie in Suriname en in de Caricom markten te verstevigen en een verpakking aan te bieden die aansluit op de veranderende behoefte van de consument.” Het Golden Brand assortiment wordt ook uitgebreid met een productenlijn die niet in de koelkast bewaard hoeft te worden. Deze lijn zal in vier verpakkingen verkrijgbaar zijn variërend van 900 gram tot en met 10 kilogram.